Over mij

Dunant Mediation

Willeke Dunant

“Het leven is te kort om in een conflict te blijven zitten”

DUNANT MEDIATION is een eenmanszaak van mij, Willeke Dunant.
In de afgelopen 15 jaar heb ik, met bedrijfskunde als achtergrond, verschillende HR en leidinggevende functies gehad binnen organisaties als PostNL, ManpowerGroup en zorgorganisatie Cordaan.

Ik heb gezien dat onder ziekteverzuim of onvrede vaak conflictsituaties ten grondslag liggen. Conflicten hebben veelal gevolgen voor de fysieke gezondheid. En leiden tot afname van productiviteit en arbeidsvreugde op het werk.

Vanaf 2012 ben ik mij gaan verdiepen in mediation en heb de opleiding tot mediator gevolgd. In 2016 heb ik een specialisatie in arbeidsmediation gedaan. Door mensen vanuit hun eigen kracht te laten nadenken over conflictsituaties krijgen ze de regie terug. Mijn doel is dat mensen weer vooruit kunnen. Ik doe dit door structuur te bieden, communicatiepatronen inzichtelijk te maken, eventuele machtsverschillen inzichtelijk en hanteerbaar te maken en weer wederzijds begrip te creëren. Partijen houden zelf zeggenschap en controle over het conflict.

Als geregistreerd MfN mediator ben ik neutraal en onafhankelijk. Waarden die ik belangrijk vind. Daarnaast speelt vertrouwen een grote rol in mijn mediatons. Ieder moet zich op zijn gemak kunnen voelen. Mijn aanpak is zakelijk en snel maar met de mens voorop.

Naast mijn werkzaamheden voor DUNANT MEDIATION bemiddel ik vrijwillig in burenruzies bij Beterburen en help ik jaarlijks een aantal Amsterdammers met een kleine portemonnee die tegen een (innerlijk) conflict aanlopen met een conflictcoachingstraject via conflicthulpminima.nl

Contact

Wilt u meer weten?

Neem contact met me op voor een gratis adviesgesprek.

+31 (0)6-29375548

Vormgeving: Web en Logo

* Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.